WEBSHOP VOOR LIFESTYLE & MODEACCESSOIRES

blog over fashion & lifestyle

Door f. leemans

Posted in | Tags : , ,

Welkom bij onze  blog over fashion en lifestyle!

Ondanks dat de zon zich nog niet zo vaak laat zien kunnen wij niet anders zeggen dan dat het een vrolijk voorjaarsseizoen is.

De fashion laat een waar flora en fauna pallet zien waar je de glimlach van op je gezicht krijgt. Al deze vrolijke tops zijn natuurlijk super leuk om te combineren met een stoere jeans maar een ‘striped’ pantalon is ook een goede match. Maak het geheel af met ‘statement’ oorbellen en je look is compleet.

Wist je trouwens dat dit seizoen matchende kledingsetjes niet meer hoeven! Het gaat allemaal om het combineren van verschillende prints…..je kan dus prima een streepje op een bloemetjesprint dragen! En stippen zijn ook hot….ze geven pit aan je outfit en maken deze speels maar let hierbij wel op dat je de rest van je outfit simpel houdt.

Op het gebied van lifestyle zien wij nonchalant, aardse kleuren en felle uitspattingen zoals bv geel welke je interieur een exotisch tintje geven, ook wel de Boho-Chiclook genoemd, het is een creatieve stijl. Voor degene die echt durven ga voor geometrische prints!

Koper wordt op dit moment ingehaald door goud, in mat of glanzend materiaal en quotes voor aan de muur en op woonaccessoires gaan uit het ‘woonmode’ beeld verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen mooie lijsten met dierbare foto’s erin het gaat meer om de beleving..

Wil je ideeen opdoen? Kom langs in onze shop of shop online! www.deleukedingen.nl

Reacties gesloten.
btt